Tuesday, 8 August 2017

Kembara Gagdet - DRONE

Lately... Aku busy bebeno... Nak menguap pon tak sempat... Aku banyak benda nak urus... Haihhhh... Kalah Rani Kulop nampak gayanya... Iskksss... Ditambah belakang badan aku ni tetiba salah urat... Adehhh... Sakit giler...

Ok... Aku nak curik masa untuk rehat jap... Aku nak share apa yang aku dapat ni... 

DRONE!

Yeahhhh! DRONE! Gosok gosok mata... Lagi... Lagi... Gosok jangan tak gosok...

Makkkk aihhhhh... Sape yang baik hati hadiahkan aku DRONE ni????? Macam tahu tahu jek aku mengidam DRONE! Adehhh... Baik ngaku cepat! Cepat ngaku! Sape beri aku DRONE ni??? Cakapppppppppp! Cakap Tipahhhhhh! Sape buntingkannnnn kawwwww???? Ehhhhh... Ke situ lak!

OK... 

Aku nak orang yang beri aku DRONE ni mengaku kat komen ok... Kalu tak... Aku tak nak terbangkan DRONE ni!
* Nada ugut! Matik lahhh sape nak ngaku... Ha Ha Ha...

By the way... Thanks so much pada si pemberi... Cepat ngaku! He He He... 

Disebabkan DRONE ini adalah hadiah... Jadi... Aku pon tak tahu berapakah harganya... Sorry...

Mehhh... Kita Unboxing!

DRONE ini sebesar tapak tangan aku je... Merah menyala... Memang tampan anggun kacak jelita U'Ouls! Perghhhh!

Dah macam mouse...

Dapat 8 bijik extra kipas...

Ada buku manual... Sarung DRONE... Dan tools...

Dapat Extra bateri... Guna USB untuk charge... 

Dapat free USB fan ni... Wahhh... Kombinasi warna biru dan merah... He He He...

Mari switch On... Menyala dua lampu... Boleh main waktu malam jugak ni...

Korek korek kotak... Ehhhh... Mana remote control???? Tak de! Jakun... Ha Ha Ha... Tak yah nak jakun sangat... DRONE aku ni tak pakai remote control... Remote guna iPhone jek... Install apps... Dan start DRONE guna apps jek... Canggihnya... He He He...

Install JY UFO apps...

Arghhhh! Aku dah tak sabo nak heret HH teman aku pegi padang this weekend... Sebab... Aku tak sabo nak terbangkan DRONE ni... Tak sabo nak selfie menyelfie guna DRONE... He He He... Harap harap aku reti lah nak control DRONE ni... Ehhhh... Orang yang beri DRONE ni kena ngaku dulu! Ha Ha Ha...

Dah... Tu je nak kongsi... Sambung busy balik... Haih...

Syukur di atas anugerah ini... Semoga kita terbang lebih jauh... Aminnn...


SEKIAN...

30 comments:

  1. Ali! ...... ali mana tipah??? Abang ali!!!!

    ReplyDelete
  2. Cian SS...kalau salah urat kena urut..lagi x betul urat tu mmg sakit..minta HH tlg urut 😬

    ReplyDelete
  3. Jay Emm tahu sape yg hadiahkan..kalau nk tahu bg upah dulu heee

    ReplyDelete
  4. Merah nampak menawan..kalau pink mesti sweet mcm Jay Emm keh keh keh

    ReplyDelete
  5. Nak tumpang meyepie sekali boyeh

    ReplyDelete
  6. Kecik kan..leh masuk poket jek

    ReplyDelete
  7. bestnye dapat hadiah drone....canggih dah xyah pkai remote....

    ReplyDelete
  8. *ulur minyak urat cap wak Dekam* alo siannya urat tersimpul kut...

    wah bestnya dapat present ni.... JM kut yang bagi... saje try test menjawap. hehehehe *sambung jakun semula tenguk Drone SS yang canggih n cute mute tu*

    ReplyDelete
  9. lepas ni gambar mesti atas langit punya lah....cun cun cun

    ReplyDelete
  10. waaaaa.... nak juga org dermakan kita dronee..... hihihi

    Alhamdulillah.. rezeki SS tu.. lepas ni kena lebih tekun berblogging okeyyy... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Part nak berblogging tu yg malas... itew blogger picisan jek... lain lah keknil.. Masuk tv wooo... ha ha ha...

      Delete
  11. ok jap nak mnguap sama-sama hehe

    ReplyDelete
  12. wah ada orang hadiahkan bestnya

    ReplyDelete
  13. wah menarik...kecik senang bawa travel....

    ReplyDelete
  14. Siapa yang bagi ni? Belum ada orang mengaku lagi pun. Ke kak JM yang bagi?

    ReplyDelete
  15. Wahhh lawanya drone.. Tahniah ss dapat hadiah daripada peminat ss kut

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...