Saturday, 15 April 2017

Kembara Amsterdam - Sex Museum

Entry sebelum boleh selam kat SINI...


AMARAN : Entry ini adalah 100% tentang Sex... Bebudak bawah umur 18 jangan petik entry ini ye... Dan entry ini tidak sesuai untuk U'Ouls yang tak open minded... Kerana... Tujuan dikongsi adalah untuk paparan real life... Di mana sex atau perdagangan manusia adalah industri yang tidak dilarang di Amsterdam... Terima kasih...


Tamat sudah tour 100 Highlight Cruise... We'Ouls sampai semula ke jetty tempat We'Ouls naik tadi... So, ke manakah hala destinasi seterusnya?

We'Ouls ingin ke Sex Museum... He He He... Sex Museum ni terletak kat Damrak saje....

Memula si HH ni degil nak naik tram dari Amsterdam Central... Dia nak ke Dam Station... Then aku cakap dari jetty pon boleh jalan kaki aje ke Sex Museum tu... Then We'Ouls menapak ke Damrak... Tak jauh pon... Beberapa langkah aje dah sampai... Very easy!

Actually, masa aku dah HH sibuk berposing cantik kat depan museum ni... Penjaga Sex Museum ni asiklah perhatikan gelagat We'Ouls... Aku cabut kang papan tanda kat luar ni baru tahu... He He He...

Tup Tup dia tengok We'Ouls masuk... Pelik agaknya dia... Aku masuk tak pelik sangat... Ni sekali dengan si HH masuk... HH kan bertudung ala pompuan terakhir gitu... He He He... Selamber aje HH masuk siap beratur beli tiket lagi... He He He..

Kat dalam tu pon semua orang dok tengok We'Ouls... Tak kisah lah... Janji aku dapat tengok semua menda keji kat dalam museum tu... He He He... Harga tiket masuk adalah Euro 4.00 seorang...

Yang masuk sini ada yang dah tua kerepot beruban bongkok lagi... Tak tahulah teknik apa yang They'Ouls akan perolehi lepas keluar dari Sex Museum untuk dipraktiskan di rumah nanti... Kah Kah Kah...

Kengkadang bila berselisih dengan orang lain secara automatik mata akan turut pandang atas bawah... Ini yang dikatakan 'commence sense'... Hua Hua Hua... Ketawa jahat...

Aku sebenarnya segan nak citer panjang pasal Sex Musem ni... Ceh! Konon... Segan laa sangat! Sila jangan berotak DIGI atau CELCOM di sini... He He He...

Nak citer apa ek? Aku pon tak tahu... Aku tunjuk gambo aje laa... Biar gambar tolong bercerita bagi pihak aku... Dan aku tak akan bertanggungjawap sekiranya ada apa apa berlaku ke atas U'Ouls selepas melihat gambar yang aku rakam di Sex Museum ni ye... He He He...

Sila lah merembes! Kah Kah Kah...

Kalu orang kampong aku tahu aku ke sini... Matikkkk... Ha Ha Ha...

Entrance Euro 4 jek...

Amekkk kaw beso... Kah Kah Kah...

Banyak gambar bogel kat tangga...

Ini mungkin Tanggang punya sebab dah disumpah jadi batu.... Kah Kah Kah...

Gini pon boleh? Ha Ha Ha...

Perkenalkan... Ini Miss Puk Key bukan nama sebenar... He He He...

Ini Mr Zackar Anjunk... Bukan nama sebenar... Ha Ha Ha...

Ini Mr Corn Neck dan bininya Ms Pep Peck.... Keduanya bukan nama sebenar.... Ha Ha Ha.... Gosok jangan tak gosok... Sampai berkilat... Ha Ha Ha... Hadoiiiii...

Kemain kaw pelok... Ha Ha Ha...

Sepit rambut ke tuh? Keh Keh Keh...

Perogol bersiri... Ha Ha Ha... Memandai jek aku... 

Memacam teknik pon hado...

Rose Dawson ke tu? Jack mana?

Amekkk kaw bersusun... Terpacak! Dah macam pagar... Ha Ha Ha...

Motif? Nak tayang tetek kena sunburn? Ha Ha Ha...

Dah puas? Nikmat? Lazat? He He He... Dah puas melihat mende keji di Sex Museum ni... We'Ouls pon beredar... Cukuplah proses pembelajaran We'Ouls di sini... He He He...


BERSAMBUNG...

45 comments:

  1. Hahaha... kata museum... jgn la typical sgt la bila related to sex...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Realiti kan... amekkk laaa tgk! Kah kah kah

      Delete
  2. Replies
    1. ni teroverrrrrrrrrrnya open ni :p

      Delete
    2. past tense bukan, present tense pun bukan..tension aje yang ada..haha

      Delete
  3. Jgn ada yang terangsang ye hahaha macam ckp kat diri sendiri jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap ada bunyi lagi taw... Memang real... ha ha ha...

      Delete
    2. kah kah..behave sis, behave

      Delete
  4. Bila lg nk masuk tmpt mcm ni cuma muka kasik tebal sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tebal mcm kamus dah muka ni mak... seyes malu giler taw... tapi... dorang sporting jek... ha ha ha

      Delete
  5. Anngap mcm sex edu je lah..yg x open xyah tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan kata ah kak x payung... ha ha ha

      Delete
  6. Dasat ah SS berani post entry gini. Agaknya ni entry pertama pompuan melayu berani post haha...tabek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah pandangan sisi gelap tentang Amsterdam yang orang tak tahu mak... ha ha ha...

      Delete
  7. Sex museum pun adalah pengalaman dan pembelajaran jgk bg travellers

    ReplyDelete
  8. Klau belajar ilmu ni x perlu baca buku cepat faham ๐Ÿ˜ฌ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena amik subjek alam dan manusia... he he he

      Delete
  9. Org tua pun masuk tgk? Nk buat ulangkaji agaknya ๐Ÿ˜ฌ

    ReplyDelete
  10. Baru tahu bentuk sebenar ๐Ÿ™ˆ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuuuu diaaaa... mata tu mataaa... mana mata? Ha ha ha

      Delete
  11. yuhuu...ontah tk tau nk komen apa...jgn pandang lama2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh pandang pandang... jangan pegang pegang... ha ha ha

      Delete
  12. dahsyat entry SS ... tak sanggup nak baca hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan baca... cuci mata jek... keh keh keh...

      Delete
  13. sebab bukak kat opis, so komen jelah.nanti balik rumah baru baca.belakang kepala ni ada cctv. Parok kot pak guard tumpang baca sekali. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarik kosi ajak duduk sekali... ha ha ha

      Delete
  14. mujur dah berbelas-belas kali 18..hahahahha....

    ReplyDelete
  15. kah! kah! kah! mcm mata pelajaran kengerian tajuknya....

    ReplyDelete
  16. Lebih kurang yang macam kat Jeju tu ye.. Loveland tu.
    Memang seram masa tu, sebab ada anak dara bawah umur. heeeee
    tapi all this kena take positive lah kan..
    Tapi akak salute lah.. terang lagi bersuluh N3 u ni haahhh.. curlass kรถรถ.

    ReplyDelete
  17. Begitulah rupanya Amsterdam ya. Yang kat korea lagi open kan satu taman position bercintan. Aduhaiiiii kalau kakak-kakak akak tau masuk tempat macam ni habislah berjemaah semua akak-akak bagi kuliah....huhuhuhu

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...