Wednesday, 14 December 2016

PEMENANG! SHANGHAI FRIDGE MAGNET GIVEAWAY BY JARI MANIS & SCDHA SEIN TRAVEL

Assalamualaikum SEMUA

SS tahu... Ramai yang dah meroyan tak sabar nak tahu keputusan GIVEAWAY kan? Kan? Ha Ha Ha... Drum roll! Drum roll! Drum aku manaaaaaaaaaaaa??? Iskkk... Drum aku tak de! Mana tah! Pakai kompang boleh? He He He...

Terlebih dulu... SS dan JM nak ucapkan jutaan terima kasih banyak banyak banyak sangat kepada 103 PESERTA yang sudi join GIVEAWAY we'ouls yang pertama ini... Senarai nama peserta boleh semak di SINI...

Kalaulah We'ouls mampu terbangkan 103 Fridge Magnet Shanghai... Sudah pasti U'ouls akan dapat seorang satu... Namun...We'ouls hanya mampu sediakan 10 keping sahaja untuk 10 pemenang... Yang selebihnya adalah hadiah penghubung SILATURAHIM antara kita...

Saat yang ditunggu... Maka terimaaaaaaaaaalahhhhh senarai pemenang yang dipilih melalui Random.org! Keputusan adalah muktamat.... Sebarang bantahan... Surat menyurat... Perhimpunan... Sepanduk... Tidak akan dilayan... He He He...

Jom... Kita tengok sape yang kena! Jeng! Jeng! Jeng!






10 PEMENANG FRIDGE MAGNET SHANGHAI :

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
http://www.inanihazwani.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

8.
http://azueriena.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

9.
http://vitamin-cerdik.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

10.
http://duniakita94.blogspot.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html




SURPRISE! SURPRISE! SURPRISE! 


SS dan JM berbesar hati untuk memberikan 10 hadiah SAGUHATI kepada Peserta PERTAMA paling pantas join GIVEAWAY ini dan 9 Peserta lain yang dipilih melalui random.org... 



10 PEMENANG SAGUHATI :

1.

2.

3.
http://cikkakyang.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari_8.html

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.



NOTA PENTING : Kepada semua PEMENANG... Sila emailkan alamat U'ouls ke scdhasein.photo@yahoo.com untuk tujuan penghantaran hadiah sebelum 18 December 2016... Kepada yang tidak memberi respond dalam tempoh tersebut... Maka... Hadiah akan diberikan kepada pemenang lain melalui cabutan Random.org! 

Hadiah akan mula dipos selepas semua pemenang memberikan details yang diperlukan! Sila maklumkan jika U'ouls dah terima parcel ye...

Tahniah kepada yang berjaya! Dan kepada yang tidak berjaya... Boleh cuba lagi tahun depan... Keh Keh Keh...


"WE AS A BLOGGER... WE SUPPORT EACH OTHER" 


Jari Manis sedang bercuti panjang kerana MC... Please doakan kesihatan JM... #PrayForJM

- XOXO -

115 comments:

  1. Asalam wah! tahniah namyak kali yg bertuah ..rezeki di . Tahnoah SS dan JM berjaya adakan GA meriah ini ya

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini SS....wahhh....dah keluar nama pemenang....tahniah kepada semua yang menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

      Delete
  3. Nak tunggu lagi ni entry seterusnya mana tau ada nama kita sangkut...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah akan diupdate dalam entry ini

      Delete
    2. Tak sabar nak tunggu ni ss...hihi

      Delete
  4. Yeayyyy Nani bertuahh. Hahaha! Thank you SS & sis JM :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani, nanti email alamat terkini! Tahniah!

      Delete
  5. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd pemenang2..suspens ni, ada 3 lg saguhati..

    ReplyDelete
  7. Alhmdulilah, masih ada rezeki :) thks JM dan SS.. tahniah jgk buat pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  8. tahniah.. JM amik jalan mudah dgn update entry pemenang dgn letak link blog u je.. hahahhahah

    ReplyDelete
  9. Tahbiah kepada semua pemenang ! Bestnya dapat magnet fridge Shanghai :'( Saya nak jugaaaa~

    ReplyDelete
  10. last tu siapa tu..hihihih.. terima kasih SS.. :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh, tahniah pada pemepemenang~ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemepemenang tu pe? Cam gagap πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  12. Tahniah.
    Keluar sudah result exam.
    Eh result FM.

    *_*

    ReplyDelete
  13. Maka tak dapat le i sukat size tangan ss... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu nak sukat kena ajak dating sambil pegang tangan! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  14. Tahniah kpd pemenang..bertuah uolls

    ReplyDelete
  15. Sambutan hangat nya...lps ni SS dan JM kena buat GA untuk 50 winner pulak

    ReplyDelete
  16. Nak buat demo jgk kt SS dan JM..apesal xde luck hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak kena mandi bawah jambatan laaa mak! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  17. ehhh nama kita naik laa....ya ampun i'm so happy...x sangka dpt jugak ole2 dari Hongkong deyah SS & JM...sattt naa kiter email...terkezuttt aii tauuu....maceyyy2...pada tuan rumah....lappp uuu olls....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan hong kong cayang... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  18. Tahniah kepada semua pemenang ☺

    ReplyDelete
  19. wah..pemenang dah keluar...tahniah pada semua yg terpilih

    ReplyDelete
  20. tapi nama kita tak de :(
    hahahha takde rezeki lettew

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua yang menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks maklumkan tau. kalau idak, tak tau pun menang ;)

      Delete
  22. wah tak sangka saya menang. nanti saya emel sis

    ReplyDelete
  23. Jeng jeng jeng yeh tahniah pada yang menang. GA kembar yang paling havoc seantero dunia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss.... havoc ke mengarok? hahahaha

      Delete
    2. wah dah lama tak dengo orang cakap perkataan mengarok...fuh legend tu ayat

      Delete
    3. Ong joho je cakap gitu.. 😬😬😬

      Delete
  24. Wahh Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada semua peserta dan pemenang

    ReplyDelete
  26. Tahniah semua pemenang, fuhh so lucky!

    ReplyDelete
  27. Huargggghhhh .. tak bertuah .. haha ..
    tahniah pada yang menang :D

    ReplyDelete
  28. yeyyy...terima kasih....nnti rietta emelkan details yea....

    ReplyDelete
  29. tahniah all...yg rahsia tu mesti cik nor kan?haha

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah.. terselit nama Rose. Rezeki. Thank you SS dan JM.. moga JM cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah cik rose! Insyallah doakan jm ye

      Delete
  31. wei tak menang wei ! hahahha. thniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  32. ok, kita tak menang, nangis kat bucu katil uwaaaa!!

    ReplyDelete
  33. Tahniah pemenang.. tak pe.. kite dah memang di hati SS dan Sis JM kan.. hak2

    ReplyDelete
  34. Sis JM nape ? moga cepat sembuh yeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni JM dah cuti sakit selama seminggu... Doakan yang terbaik...

      Delete
  35. eh tersenarai juga ye. aritu tengok takde. hehe
    thanks ye JM and SS. secepat mungkin akan bagi details =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah! Sila beri details laju laju... he he he

      Delete
  36. Replies
    1. wslm... jemput laa masuk... umah x de org... he he he

      Delete
  37. huhu..lama xbertuah gini..

    tahniah yg menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah... Sila PM alamat laju laju... he he he...

      Delete
  38. alhamdulillah x sangka pulak menang walaupun dapat hadiah saguhati ..namti nak email details ya ..terima kasih

    ReplyDelete
  39. baru tau hari ini saya antara pemenang GA
    terkejut beruk dibuatnya
    apa2 pun terima kasih SS & JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu mazu terkejut beruk.. beruk lagi terkejut... ha ha ha... Tahniah mazu!

      Delete
  40. tq !!tq!!! suka sbb tuan tanah nak bagi hadiah ;)

    ReplyDelete
  41. Wowwweeeee! Siap ada hadiah tambahan lagi! Hebak! Hebak!

    ReplyDelete
  42. Tahnniah buat semua pemenang yang bertuah-tuah tuh

    ReplyDelete
  43. wahhh...kita pemenang saguhati...terima kasih JM dan Scdhasein..speedy recovery JM cepat sembuh..

    ReplyDelete
  44. Adei baru sempat nak skodeng tetiba result dah kuar hehe...apa2 pun tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...